Ladestander til elbil

Ladestander til din bil

Hvorfor vælge Wallbox?

Wallbox er en lille og nem ladestander til elbil, der kan oplade din elbil i dit hjem. Ladestanderen er super nem og effektiv, og giver dig en nemmere hverdag med din elbil. 

Da ladestanderen har en minimal størrelse, giver dette mindre synlighed, når den hænger på væggen. Ladestanderen fylder kun 166x163x82 mm uden kabel på din væg, og er derfor meget praktisk. 

Wallbox er den optimale løsning til dig med elbil, der ønsker en ladestander, som er pæn og diskret i indkørslen.

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Fornem funktionalitet

  Wallbox kan oplade din elbil fra 10-80% på bare 8 timer, hvis den er indstillet til 16A. Fordelen ved Wallbox er at den også kan indstilles til 32A, hvis din nuværende eller fremtidige elbil får behov for dette. Derfor er der ingen grund til at skifte din ladestander, hvis du får en nyere elbil. 

  Ladestanderen har indbygget RCD type B, som er med til at give dig sikkerhed. Den vil registrere fejl fra elbilen og dermed afkoble ladningen af bilen, for at sikre din og bilens sikkerhed.

  Appstyring med Wallbox

  Med Wallbox har du mulighed for at styre din ladestander gennem MyWallbox appen. Med denne app kan du bl.a. holde øje med opladningsstatus, oplade-kalender, forbrug og meget mere. Du kan med appen have styr på din elbil, hvor som helst og når som helst. 

  Laderstanderen er nem og let tilgængelig. Derfor er Wallbox den oplagte ladestander, da den har god funktionalitet, nem og hurtig adgang til din elbil gennem appen. Du kan gennem appen også indstille tider til hvornår du bør lade din elbil. Hos STP Electric anbefaler vi dig at du lader om natten, da er billigst at lade på dette tidspunkt.

  Fordele ved Wallbox

  ladestandere

  Installering af Wallbox

  Hos STP Electric kan du købe en Wallbox, og vi installerer den også for dig. Vi har erfaring indenfor ladestandere, og kan derfor rådgive og vejlede dig til optimale løsninger i dit hjem. Vi installerer også Wallbox til dig som erhvervsdrivende, der har brug for at sikre fremtiden for dine medarbejdere og kunder, med Wallbox ladestandere i din parkeringsplads. Hvis du vil vide mere om Wallbox ladestander, så er du mere end velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål.

  NRG-adapter

  Du har også mulighed for at købe en NRG-adapter hos os. Dette er en ladeadapter, der fungerer næsten på samme måde som Wallbox, dog uden appstyring. Du har dog mulighed for at tilkøbe appstyring hos os. Fordelen ved denne ladeadapter er, at du kan lade andre steder end dit hjem, og have den med på farten. Dette kræver dog et CEE stik med 16A.

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Kontakt os

  Hos STP Electric stræber vi efter din tilfredshed. Med det kan vi sige, at vi har autoriserede elektrikere, med en del erfaring. De er specialister indenfor installation og håndtering af ladestandere. Hvis du vil vide mere om vores Wallbox, eller interesseret i anden form for el installation, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud