Hvem er STP Electric ApS?

Alle former for elinstallationer

STP Electric ApS er en startup virksomhed som etableret 2018 af en frisk elinstallatør, Stamp Nielsen. Vores virksomhed beliggende i Hornbæk og vi opererer i hele Nordsjælland og Københavnsområde.

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Vores mission

  Vores mission er at skabe en god arbejdsplads, hvor alle medarbejder trives og glæder sig at komme på arbejdet. Vi tror på, at glæden smitter af på kunderne, når de får besøget af vores montør. 

  Det kan kunderne føle ved, at vores montør foretager en god og grundig dialog om jeres behov, leverer et godt stykke håndværk samt overholder aftaler.

   Dernæst vil vi skabe værdier for vores kunder med en innovation løsning, vi har i dag. Vi sætter kunden på den forreste række.

  Vores vision

  Vi har en høj ambition om at blive en mest troværdig installation virksomhed, hvor 90%-100% af kunderne vil bruge os igen. Derudover vil vi levere en bæredygtig løsning til enhver kunder, der skaber værdier for kunder.

  Idegrundlag

  Idéen bag en elektriker virksomhed var, at realiserer en drøm til virkeligheden. Der var nogle idéer, der løb rundt i mit hoved, mens jeg var som ansat i el-branchen, hvor jeg tænkte’’Dette kan jeg sagtens gøre det bedre og billigere’’.

   Desværre kunne jeg ikke bestemme og gøre nogen forskel. Derfor har jeg valgt at læse videre til elinstallatør, hvor jeg har mulighed for at afprøve mit helt unikke koncept i el-branchen.

  Fordele hos STP Electric

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Kontakt os

  Vores elektrikere har været en del af en masse elinstallationer, og derfor kan hjælpe dig med din udfordring. Du kan ringe til os allerede i dag, eller udfylde vores kontaktformular og vi giver dig et uforpligtende tilbud. 

  Du er også mere end velkommen til at skrive en mail til info@stpelectric.dk for at få besvaret uopklaret, eller uvisse spørgsmål til din kommende elinstallation. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, hos STP Electric uanset el-projektet i dit hjem.

  Indhent et tilbud