Din el-installatør

Alle former for elinstallationer

Hos STP Electric tilbyder vi vores kunder alle former for
el installationer. 

Med vores mange års erfaring, har vi fuldstændig styr på hvad det kræver, af os som din primære elinstallatør. Vi har løst og installeret el-service hos adskillige kunder, der kun har været tilfredse med vores elinstallation.

Vores elektrikere er autoriserede og professionelle. Vores mål er at skabe et tilfredsstillende håndværk hos dig, og give dig de optimale løsninger til dit hjem.

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  El installation for private

  Hos STP Electric står vi klar til at hjælpe dig med dine el installationer. Vi har udført adskilligt el-arbejde rundt på Sjælland, både store og små opgaver. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig uanset dine el-udfordringer. Vi kan bl.a. foretage el-eftersyn, installere el-anlæg og varmepumper, lysstyring, dørtelefon og meget mere. 

  Da vores autoriserede elektrikere har fleres års erfaring, ved vi lige præcis hvordan vi udfører vores el installation, inden for gældende bestemmelser og regler. Derfor garanterer vi dig ikke kun autoriserede og professionelle elektrikere, men også uddannede elektrikere, der arbejder forsvarligt og tilfredsstillende.

  Hvis du ønsker en elektriker til et større projekt, kan vi garantere dig et troværdigt samarbejde, og en titel som din primære elinstallatør. Vores elektrikere kan udføre store projekter hos dig, herunder nybyggeri eller tilbygninger, der har brug for en kærlig hånd af dygtige og autoriserede elektrikere. 

  Vi ved at dine store projekter kan være tidskrævende, men vi lover dig, at vi udfører et effektivt og kvalitetsfyldt el-arbejde uden nogen bekymring. Du er mere end velkommen til at ringe til os, og vi vil med glæde høre mere om dine el installationer.

  Elinstallation for dig i erhverv

  Hvis du som erhvervsdrivende har brug for elinstallation, så står vi klar til at hjælpe dig hos STP Electric. Vi sætter ære i at udføre projekter for erhvervsdrivende, da vi vil fastholde et godt samarbejde med jer, til enhver fremtidig el installation. Vi er specialister i el installationer til erhverv, uanset om det er til boligbyggeri, kontorlokaler, butikslokaler eller andre erhvervslokaler.

  Din tilfredshed betyder meget

  Hos STP Electric stræber vi efter vores kunders tilfredshed. Med det kan vi garantere, at vi står til rådighed, når du får brug for en elektriker hurtigst muligt, og ankommer til rette tid hos dig. Vores dygtige elektrikere har stor erfaring, og kan altid give dig en hjælpende hånd, uanset hvad elinstallationen drejer sig om. Vi kan derfor fortælle dig, at vores elektrikere ikke forlader dit hjem uden din eller deres tilfredshed ved el installationen.

  Fordele hos STP Electric

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Kontakt os

  Vores elektrikere har været en del af en masse elinstallationer, og derfor kan hjælpe dig med din udfordring. Du kan ringe til os allerede i dag, eller udfylde vores kontaktformular og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Du er også mere end velkommen til at skrive en mail til info@stpelectric.dk for at få besvaret uopklaret, eller uvisse spørgsmål til din kommende elinstallation. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, hos STP Electric uanset el-projektet i dit hjem.

  Indhent et tilbud