Datainstallationer

Din el-installatør

Privat, erhverv og offentlige institutioner

Vi udfører datainstallationer indenfor både privat, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi tilpasser installationen specifikt til dine ønsker. 

Har du brug for internettet til en streaming tjeneste som kræver en høj hastighed eller måske bare til at tjekke e-mailen en gang imellem? 

Lad os hjælpe dig med  tele/data installation og vi kan garantere, at du får stabile og hurtige netværksforbindelser uanset hvordan dit behov ser ud. Vi gør en ære i at du får maksimalt udbytte af din installation.

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvad er datainstallationer?

  Datainstallationer dækker, som navnet måske antyder, over alle installationer der tillader dig at tilgå et netværk. De områder en datainstallatør arbejder med omhandler alt fra kabel- og netværksstruktur, installationer af netværksudstyr som telefoner eller fjernsyn, til mulighed for tilkobling af netværk. Her anvendes der forskellige applikationer, udstyr og værktøjer til at skabe en stor og og bred sammenhæng mellem de forskellige apparaturer og installationer.

  Vi tilbyder

  Opdater din datainstallation

  En tommelfingerregel i teknologiens verden fortæller os, at kapaciteten for telenetværk og computere fordobles cirka hver 18. måned. Ofte vil det ses i form af større mængder af data der bliver integreret på mindre plads. For at imødekomme et konstant voksende forbrug af netværk og data, bliver komponenter og produkter udviklet og forbedret. Det vil sige, at der bliver skabt en gradvis effektivisering af transmission fra en installation eller produkt til et netværk. Ligeledes vil dataene blive behandlet hurtigere og bedre, så det ikke kræver for mange ressourcer at foretage denne håndtering. 

  Eksempler på denne udvikling ses blandt andet i LED-belysning, digitale overvågningskameraer og muligheden for streaming. Der udvikles og forbedres konstant forskellige apps, der tillader dig at styre eller regulere disse tekniske installationer. Udviklingen gør det nemmer, hurtigere og mere effektivt at forbinde dine apparater, og forbinde dem til et netværk.

  data installation
  data installation

  Alle undersøgelser og research viser, at denne teknologiske udvikling vil fortsætte. Grundet en stadig stigende behov for netværksbaseret muligheder og services, og for at sikre deres plads på forbrugsmarkedet, stræber udviklere og producenter efter at skabe de bedste løsninger og produkter.

  Da vi Danmark har set en stor udvikling i digitaliseringen af offentlige ydelser og personlige informationer, forsøger flere og flere at udnytte dette til egen vinding. Derfor er det yderst vigtigt, at du besidder de rette sikkerhedsløsninger, der gør det svært for uvedkommende personer, at tilgå din private data.

  Det kan derfor anbefales at du med faste intervaller får en professionel fagmand til at gennemgå og optimere dine datainstallationer. Både for at kunne følge med i den teknologiske udvikling, men også for at have den fornødne digitale sikkerhed.

  Hos STP Eletrics står vi derfor altid klar til at varetage dine behov for datainstallationer.

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Kontakt os

  Vores elektrikere har været en del af en masse elinstallationer, og derfor kan hjælpe dig med din udfordring. Du kan ringe til os allerede i dag, eller udfylde vores kontaktformular og vi giver dig et uforpligtende tilbud. 

  Du er også mere end velkommen til at skrive en mail til info@stpelectric.dk for at få besvaret uopklaret, eller uvisse spørgsmål til din kommende elinstallation. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, hos STP Electric uanset el-projektet i dit hjem.

  Indhent et tilbud