Alarm og TV-overvågning

Sikre dit hjem

Hold øje og sikre dit hjem mod ubudne gæster

Vil du sikre dit hjem eller dit erhvervslejemål mod indbrud? Vores alarm og TV-overvågning giver dig tryghed når du ikke er hjemme. 

Vi hos STP Electric tilbyder alarm og TV-overvågning som kører via app på din mobil. Du får besked, når alarm eller TV-overvågning bliver aktiveret ved registrering af bevægelsen eller du kan også få TV-overvågning, der kører hele tiden. Vi har det, der passer præcist til dit behov.

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Vi tilbyder

  Tv-overvågning

  Der er mange fordele ved at få monteret og installeret en tv-overvågning på din grund eller i din bolig. En Tv-overvågning er yderst effektiv som bevismateriale, hvis du skulle være så uheldig at få ubudne gæster. 

  Vores løsninger sikrer dig hurtig respons via vores app, som advisere dig med det samme. 

  Derudover opsætter vi kamaraer som optager video af høj kvalitet, som sikrer dig en bedre identifikation af måske kommende indbrudstyve og ubudne gæster. På den måde er du sikret bedre beviser på indbrudstyve, som gavner dig i sidste ende.

  tv overvågning
  tv overvågning

  Alarmer

  Det er vigtigt at have en god alarm som kan vække dig og dine naboer, hvis der er nogle som forsøger at bryde ind i din bolig. Hvis du enten har dårlige alarmer eller slet ingen alarmer, vil det dermed være en god ide at opgradere dine alarmer. Specielt hvis du føler dig utryg i det område du bor i. Hvis din nabo har fået indbrud, vil det være en god ide at forebygge det, så det ikke også sker for dig. 
   
  Her hos os kan vi med fordel hjælpe dig med at forebygge og sikrer dig mod indbrud. Vi er eksperter i at skabe trykke for vores kunder. For os er det vigtigt at du kan føle dig tryg, både når du er hjemme og når du ikke er hjemme. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikrer dit hjem. Og det gør vi på bedst mulig vis, ved at være agile over for dine behov, så du får en sikkerhed af høj kvalitet. 

  Trygge rammer

  Lad os skabe de trygge rammer for dig, så du kan sove trygt om natten uden at bekymre dig om ubudne gæster. Kontakt os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage inden for 48 timer.

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Kontakt os

  Vores elektrikere har været en del af en masse elinstallationer, og derfor kan hjælpe dig med din udfordring. Du kan ringe til os allerede i dag, eller udfylde vores kontaktformular og vi giver dig et uforpligtende tilbud. 

  Du er også mere end velkommen til at skrive en mail til info@stpelectric.dk for at få besvaret uopklaret, eller uvisse spørgsmål til din kommende elinstallation. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, hos STP Electric uanset el-projektet i dit hjem.

  Indhent et tilbud