Elektriker Helsingør

Din lokale elektriker i Helsingør

Har du problemer med elektriciteten og mangler en autoriseret elektriker i Helsingør?
STP Electric er din lokale elektriker Helsingør. 

Vi stræber efter at opnå kvalitetsprægede resultater til tiden, så du kan med tryghed stole på os. 

Siden vi startede, har vi gennem årerne lavet mange varierede slags el-opgaver for vores kunder. På grund af dette, er vi i stand til at udføre enhver form for opgave I måtte have til os lige fra små el-installationer derhjemme, til større el-projekter for virksomheder. 

Alle vores elektrikere er autoriserede og professionel elektrikere. Vi efteruddanner os selv yderligere løbende, fordi vi altid holder os opdaterede i forhold til de nyeste arbejdstilgange og teknikker. Det medvirker til at vi kan tilbyde det sikreste, bedste og mest optimale produkt til dig som kunde.

Målet for vores elektrikere vil altid være at levere et produkt og en service vores kunder bliver tilfredse af, så du får den løsning, du drømmer om i din bolig. 

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Vi udretter alle former for elinstallationer

  Hos STP Electric tilbyder hjælp til alle former for elinstallationer i dit hjem.

  Med mange års erfaring i baggagen, har vi igennem tiderne udført et utal af forskellige typer af elinstallationer, og der er dermed ikke nogen slags opgave vi ikke kan fikse for dig. Vi hjælper dig med enhver type af el-installationer, lige meget om du står som privatperson med en mindre opgave og installationer til din bolig, eller om du er i færd med et større renoveringsprojekt. Vi hjælper også erhvervsdrivende og virksomheder med både større og mindre opgaver.

  Eksempelvis kan vi hjælpe dig med: 

  Elektriker i Helsingør til enhver opgave

  Står du og mangler en autoriseret elektriker i Helsingør, så tøv endelig ikke og kontakt STB Electric allerede i dag. Ring på telefon 52 39 04 77 , send os en mail på info@stpelectric.dk eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, så sender vi dig et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. 

  Vi garanterer god service

  Hos STP Electric er det vigtigt for os, ikke at gå på kompromis med kvalitet eller service. Vores højeste prioritet er at efterlade dig med en følelse om en god oplevelse og at du har fået den bedste løsning. 

  Vi arbejder med udgangspunkt i hvad du ønsker og dine behov, og med vores vidtgående erfaringen inden for branchen, hjælper vi dig med ekspertråd og rådgivning, så vi sammen komme frem til hvad der er bedst for dig. 

  Vores mål er at producere holdbare løsninger og resultater, der både er moderne og høj på kvalitet. Derfor kan vi garantere dig, at du får en løsning, der er holdbar, og som du kan være glad for mange år ud i fremtiden.

  Fordele hos STP Electric

  Vi er der både for private og erhvervsfolk

  Som en erfaren og pålidelig elektriker er Stp Electric i stand til at hjælpe både private og erhvervsfolk med deres el-arbejde. Uanset om du har brug for assistance derhjemme eller på din virksomhed, kan vores team af ekspertelektrikere imødekomme dine behov.

  For private kunder kan vi håndtere alt fra mindre reparationer og installationer til større renoveringsprojekter. Vi forstår vigtigheden af ​​at have et sikkert og funktionelt el-system derhjemme, og vi er dedikerede til at levere kvalitetsarbejde, der opfylder dine behov. Uanset om du har brug for at installere nye elforsyninger eller reparere defekte ledninger, kan vores team af elektrikere sikre, at dit hjem har et pålideligt og effektivt el-system.

  For erhvervskunder kan vi også hjælpe med en bred vifte af el-opgaver. Vi er sikre på, at en stabil og effektiv el-tilførsel er afgørende for enhver virksomheds drift og produktivitet. Vores elektrikere har erfaring med at håndtere el-opgaver i kommercielle bygninger. Vi kan hjælpe med installation af belysningssystemer, fejlfinding og reparation af elektriske problemer, og meget mere. Uanset størrelsen eller omfanget af dit projekt, kan du stole på Stp Electric til at levere pålidelige og professionelle løsninger til din virksomhed.

  Kontakt os nu, og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt

  Din lokale Helsingør elektriker

  Hos Stp Electric vil vi gå langt for at være din fortrukne Helsingør elektriker. Vores team af dygtige og erfarne elektrikere står altid klar til at hjælpe både private og erhvervskunder i Helsingør og omegn.

  Vi tror på, at god kommunikation er nøglen til et succesfuldt samarbejde med vores kunder. Vi ønsker at sikre, at du som kunde føler dig hørt og involveret i hele processen. Fra den indledende konsultation til færdiggørelsen af ​​projektet, vil vores elektrikere kommunikere tydeligt og effektivt med dig for at sikre, at dine behov og ønsker bliver opfyldt.
   
  Hos Stp Electric vægter vi kommunikation højt af flere årsager. Vi vil gerne sikre, at vores elektrikere har en klar forståelse af dine specifikke behov. Ved at kommunikere klart og tydeligt kan du sikre, at elektrikeren forstår præcis, hvad du har brug for. Dette er særligt vigtigt, når det kommer til el-arbejde derhjemme eller i din virksomhed, hvor det er afgørende, at elektrikeren har den rigtige information for at kunne levere det ønskede resultat.
   

  Du kan finde os over det meste af Nordsjælland, hvis du vil se om vi også er i din by så tryk lige her.

  Kontakt os

  Vores elektrikere har taget del i et utal af elinstallationer, og kan således garantere dig et tilfredsstillende resultat på dit projekt. Ring til os allerede i dag, eller udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud. har du nogen spørgsmål vedrørende din kommende elinstallation, er du velkommen til at skrive en mail på info@stpelectric.dk

  Hos STP Electric er vi altid klar til at vejlede dig, uanset el-projektet.

  Indhent et tilbud