Solceller

Montering og installation

Vi udfører montering og installation af solcelleanlæg for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har stor erfaringen indenfor solceller og kan udføre løsninger efter dine behov. 
 
Har du et højt el forbrug og vil du have en levere elregning? Så lad os hjælpe dig med at montere og installere solceller på dit tag. Med vores ekspertise og professionelle tilgang, sikrer vi dig ordentlige løsninger der virker. Med et effektivt solcelleanlæg kan du nedbringe din elregning markant. 

Velkommen

Vil du ringes op?


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Hvad er solcelleanlæg?

    Solceller er en grøn energikilde og derfor en bæredygtig måde, hvorpå du kan spare på din el regning. Der er en masse energi i solens lys og det formår solcellerne at udnytte på den bedste måde og de nyeste solceller kan optage helt op til 20 procent af solens energi og skabe strøm ud af det. 
     
    Du behøver ikke at spekulere over, at solen skal skinne hver dag for at solcelleanlægget kan producere strøm. For moderne solceller er det ikke en nødvendighed med direkte sollys, for at de kan producere strøm til din bolig. De kan således også producere strøm for naturligt lys, hvor der er dage med skyer og dårligt vejr. Men de er mest effektive når solen skinner.

    Hvordan virker solcelleanlæg?

    Der er tre forskellige typer af solcelle anlæg og de virker på forskellige måder. Den første er et anlæg som er nettilsluttet. I denne type indgår der ikke et batteri hvor du kan lagre energien. Hvis du dermed har strøm til overs, vil det blive videresendt til elnettet.
     
    Den anden type er et anlæg som er stand alone. Denne løsning af solcelleanlæg er ikke koblet op på et offentligt elnet. Derimod er anlægget koblet op på en batteri løsning. Dette gør til at den overskydende strøm vil blive lagret i batteriet, som du så kan bruge på et andet tidspunkt af døgnet. 
     
    Den tredje og sidste type af solcelleanlæg er et hybrid anlæg. Denne type er med til at være mere lønsom på længere sigt. Har har anlægget både et tilkoblet batteri, samt en tilslutning til det offentlige elnet. Dermed kan du både lagre din overskydende strøm til dit eget forbrug, samtidigt med at du kan sælge det videre til det offentlige elnet. Denne løsning kombinere dermed de to forrige løsninger, hvilket giver dig en større mulighed for en perfekt tilpasning af energien for dit solcelleanlæg.

    Kan solcelleanlæg betale sig?

    Et solcelleanlæg er en større investering til din bolig. Men der er mange fordele, som udgør at det sagtens kan betale sig på længere sigt. Med et solcelleanlæg er er du sikret en energikilde bestående af grøn energi. Dermed er din bolig fremtidssikret til den grønne omstilling, hvilket også øger værdien på din bolig og gør det nemmere at sælge din bolig også. 
     
    Da solceller er mest effektive og anskaffer dig mest strøm til dit elforbrug, når det er godt vejr, er det svært at anskue den præcise antal kWh. I Danmark er der i gennemsnit sol, som giver 1000 watts pr. m2. Solceller som der er på 300 watts vil således kunne producere 300 kWh om året. Dermed kan du på længere sigt, spare mange penge på din elregning. Så selvom det kan være en stor udgift at få et solcelle anlæg, så kan det på længere sigt betale sig. 

    Solcelleanlæg batteri

    Her skal du tage højde for dit forbrugsmønster af strøm. I disse overvejelser skal du gøre op med dig selv, hvilken løsning der passer til dit behov. Oftest vil et solcellebatteri være en god løsning til dig som mest er hjemme om morgenen eller aften. Der er mange danskere der dermed tilvælger at få installeret en batteribank til sit solcelleanlæg, da man oftest er hjemme i sin bolig om morgenen og aftenen. 
     
    Hvis du mener at et batteri til dit anlæg ikke passer til dine behov, så installere vi også solcelleanlæg som er nettulsluttet. Med vores store erfaring kan vi effektivt montere og installere alle tre slags solcelleanlæg. 

    Kontakt os

    Ærlighed og gennemsigtighed

    Hos os kan du føle dig tryg og en aftale er en aftale. Vi tager højde for dine behov og levere et slutresultat efter dine ønsker. Vi går ind for ærlighed og sikrer dig, at der ikke vil fremkomme skjulte tillæg eller gebyrer. Dermed er den aftalte pris den samme, fra start til slut. Vi har eksisteret siden 2018 og har nu mange tilfredse kunder. 

    Vores ærlighed og gennemsigtighed er med til at give dig en tryk oplevelse hos os, hvor aftalen bliver overholdt. 

    Anmeldelser

    Trustpilot

    ★★★★★

    Hårdtarbejdende elektriker

    Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
    trustpilot
    Dennis
    via Trustpilot

    ★★★★★

    Anbefalelsesværdig!

    Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
    trustpilot
    Bella
    via Trustpilot

    ★★★★★

    Løste opgaven meget tilfredstillende

    Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
    trustpilot
    Fornavn
    via Trustpilot
    3byggetilbud

    ★★★★★

    Kan klart anbefale

    Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
    3byggetilbud
    Thorbjørn
    via 3byggetilbud

    ★★★★★

    Alle aftaler overholdt

    Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
    3byggetilbud
    Torben
    via 3byggetilbud

    ★★★★★

    Fuld tilfredshed

    Opgaven er løst til vores
    fulde tilfredshed
    3byggetilbud
    Morten
    via 3byggetilbud

    Kontakt os

    Vil du gerne have monteret og installeret et solcelleanlæg, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med vores store ekspertise. Vi sikrer dig en effektiv løsning som bliver udført efter dine behov. Vores elektrikere laver holdbare løsninger med et flot slutresultat. Du kan ringe til os allerede i dag, eller udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. 
     

    Tøv ikke med at skrive en mail til info@stpelectric.dk for at få besvaret uopklaret, eller uvisse spørgsmål til dit kommende solcelleanlæg. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, hos STP Electric uanset hvilke størrelse eller type af solcelleanlæg det drejer sig om

    Indhent et tilbud