Elektriker Hillerød

Din lokale elektriker i Hillerød

Står du og skal bruge en autoriseret elektriker i Hillerød?
STP Electric er din lokale elektriker Hillerød. 

Hos STP Electric har vi mange års erfaring i elektriker branchen. Det betyder at vi har udført mange forskellige former for el-opgaver. Dermed har vi også prøvet lidt af hvert, og dette gør også at vi kan klare lige den opgave du står med. 

Vi hjælper både private og erhverv, så står du med en mindre elinstallation eller en større installation til din virksomhed, så er vi din lokale elektriker i Hillerød. 

Alle vores elektrikere er autoriseret og vi bliver løbende efteruddannet, og holder os opdateret på de nyeste teknikker og materialer. Dette gør vi så vi kan garantere dig den bedste service samtidig med vi give dig den bedste løsning, som også passer til dine ønsker og behov.

 

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Vi klarer alle former for elinstallationer

  Hos STP Electric tilbyder vi alle former for el-installationer til din bolig. 

  Vi har igennem årene foretaget mange forskellige former for elinstallationer, dermed er der heller ikke den type el-installation vi ikke kan hjælpe dig med. Om du er privat eller erhvervsdrivende, der bare skal have hjælp til en lille løsning, eller om du står overfor et større renoveringsprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig med dit projekt.  

  Vi er eksperter i en lang række af el-installationsopgaver, du kan læse mere om nogle af de opgaver her:

  Elektriker i Hillerød til enhver opgave

  Hvis du mangler en autoriseret elektriker i Hillerød så tøv og kontakt STB Electric allerede i dag.
  Ring på telefon 52 39 04 77 , send os en mail på info@stpelectric.dk eller udfyld kontaktformularen, så sender vi dig et
  uforpligtende tilbud allerede inden for 48 timer.
  Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med alle former for el-opgave, så henvend dig med dit projekt nu. 

  Vi kan garanterer god service

  Hos STP Electric går vi hverken på kompromis med kvaliteten eller vores service. Vi går op i at give dig den bedste oplevelse og den bedste løsning. 

  Vi starter altid alle opgaver med en snak med dig, omkring dine ønsker og behov, dette gør vi da alle vores løsninger tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

  Vi giver dig ikke bare den bedste løsning, men også en holdbar løsning med kvalitet og modernitet i top. Det er med til at sikre dig, at du får en holdbar løsning som du får glæde af mange år ud i fremtiden.

  Fordele med STP Electric

  Elektriker Hillerød pris

  Når du skal hyre en elektriker i Hillerød, skal du være opmærksom på at prisen kan variere, afhængigt af flere forskellige faktorer. Det er vigtigt at forstå, at en elektrikers pris ikke kun er baseret på timeprisen, men også på omfanget af arbejdet og de materialer, der skal bruges.

  Omfanget af arbejdet påvirker først og fremmest prisen. Hvis du kun har brug for en mindre opgave skal udføres, som f.eks. at installere en ny stikkontakt, vil prisen naturligvis være lavere sammenlignet med større projekter som f.eks. en total renovering af el systemet i dit hjem.

  Derudover skal materialerne også tages i betragtning. Kvaliteten og typen af materialer, der bruges til at udføre arbejdet, vil påvirke prisen. En god elektriker vil typisk kun bruge kvalitetsmaterialer, da det sikrer holdbarhed og pålidelighed. Dette kan gøre prisen lidt højere, men det er en god investering på lang sigt.

  Kontakt os i dag for at få en nøjagtig pris på dit el projekt i Hillerød! Vores professionelle elektrikere står klar til at sikre en problemfri oplevelse og levere den bedste værdi for dine penge. Ring nu på tel.nr. 53 39 04 77 eller udfyld vores kontaktformular for at få et tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine elektriske behov!

  Vi kan garanterer god service

  Uanset om du har brug for en elektriker til et privat eller erhvervsprojekt i Hillerød, kan STP Electric ApS give dig den hjælp, du har brug for. Vores team af dygtige elektrikere har erfaring med både små og store opgaver og kan håndtere alt fra mindre reparationer til større elinstallationer.

  Når det kommer til elektriske opgaver i private hjem, forstår vi vigtigheden af at have et velfungerende og sikkert el system. Vores elektrikere er specialiserede i at udføre alt fra installation af nye stikkontakter og belysning til renovering af hele el systemet i dit hjem. Vi sikrer, at alt arbejde udføres i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder, så du kan have ro i sindet.

  Vi er også erfaring indenfor løsning af el-opgaver for erhvervskunder og kan derfor håndtere en bred vifte af opgaver for virksomheder i Hillerød. Uanset om det drejer sig om elinstallationer til kontorer, butikker eller produktionsfaciliteter, kan vi sikre, at alt arbejde udføres professionelt og i overensstemmelse med de gældende regler og standarder.

  Kontakt os allerede i dag, hvis du står og mangler en en pålidelig og professionel elektriker i Hillerød. Ring på tel.nr. 53 39 04 77 eller udfyld vores kontaktformular for at få et tilbud. vi hos STP Electric ApS står klar til at hjælpe dig!

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Kontakt os

  Vores elektrikere har igennem årene leveret en masse elinstallationer, og derfor kan vi også garantere dig et fantastisk resultat på dit projekt. Ring til os allerede i dag, eller udfylde vores kontaktformular og vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.
  Du kan også sende en mail på info@stpelectric.dk hvis du har spørgsmål til dit kommende projekt.

  Indhent et tilbud