Elektriker Allerød

Din lokale elektriker i Allerød

Har du brug for hjælp fra en professionel og erfaren elektriker i Allerød? Hos STP Electric finder du fagmænd med kendskab til alle områder af faget.

Som din lokale elektriker i Allerød er det vores vigtigste opgave at imødekomme dine behov, og skabe resultater der vil glæde og gavne dig. Med STP Electrics som din samarbejdspartner er du derfor sikker på exceptionel service og sublimt el-arbejde.

Vi går altid de ekstra skridt det kræver at levere holdbare og optimale resultater og installationer i dit hjem. Vores arbejde starter så snart du kontakter os, og vi forlader dig først nå du er tilfreds med vores arbejde. Har du ikke brug for en elektriker i Allerød, men i resten af Nordsjælland eller København, kører vi også gerne ud til dig.

Velkommen

Vil du ringes op?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Erfarne elektrikere til enhver situation

  Hos STP Electrics finder du ingen midlertidige eller halvfærdige resultater, der ikke holder i længden. Som din elektriker i Allerød, er det vores pligt at sørge for, at arbejdet bliver udført korrekt, og vores resultater er forsvarlige og sikre. Derfor er alle vores elektrikere uddannet, autoriserede og kvalificerede til at varetage enhver opgave med el-arbejde.

  Ligeledes sørger vi for, at vores elektrikere har dyb forståelse for arbejdet, har kendskab til elinstallationer og energioptimering. STP Electric er stolte af de resultater vi gentagende gange har leveret. Dog er vi om muligt endnu stoltere af den service du får. Vi lytter altid på dine tanker, og tilbyder både vejledning og rådgivning hvis du har et behov for det.

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

  Da ordentligt og korrekt udført elektriker arbejde har til formål at beskytte dig, din familie og dit hjem, skal alt fungere. Vi lægger derfor stor vægt og fokus på kvaliteten og udførslen af vores arbejde. Som din elektriker i Allerød er du altid sikker på, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Ikke kun af professionel stolthed, men også af sikkerhedsmæssige årsager.

  Udføres elektriskarbejde ikke forsvarligt og korrekt, kan det være til stor fare. Vi sørger for, at alt strøm og elektriske apparater funger optimalt. Og at du altid er udrustet med de bedste og nyeste installationer i hjemmet.

  Elektriker til privat og erhverv

  STP Electrics tilbyder hjælp til alle former for elektrikerarbejde. Både i hjemmet og til virksomheder. Gennem årene har vi nemlig arbejdet på med privat og erhvervskunder. Vi har på denne måde opbygget kendskab til de forskellige behov og nødvendigheder der findes hos de forskellige kundetyper. Som elektriker til erhverv kan vi hjælpe med installationer, energioptimering eller større, elektroniske renovationer. Ønsker du rådgivning om grønne eller miljøvenlige tiltag, er vi som din elektriker til erhverv også veludstyret til at hjælp dig her. Ligeledes tilbyder vi samme type hjælp som elektriker til privat. Ofte ser vi et behov for samme type installationer eller optimeringer, men i et mindre omfang. Dog hjælper vi også gerne i store byggeprojekter, samt alle andre el-opgaver du måtte have.

  Anmeldelser

  Trustpilot

  ★★★★★

  Hårdtarbejdende elektriker

  Hårdtarbejdende elektriker, der leverer hvad han lover. Kan varmt anbefale Stpelectric, der udførte forskelligt elarbejde i vores sommerhus med kort varsel.
  trustpilot
  Dennis
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig!

  Stamp er dygtig, hurtig, pålidelig og yder et kanont stykke arbejde til fair priser. Han har styr på sine aftaler og kommer til tiden. Vi er enormt glade for resultatet og hans hjælp med alt strøm under renovering af vores lejlighed. Jeg vil klart anbefale STP Electric til både mindre og større opgaver hvor der kræves en autoriseret og kompetent elektriker!
  trustpilot
  Bella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Løste opgaven meget tilfredstillende

  Løste opgaven meget tilfredstillende og var meget serviceorienteret. Høflig og venlig elektriker at få hjælp af. Dygtig og kompetent.
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan klart anbefale

  Jeg kan klart anbefale STP Electric. Omhyggelig og kom til tiden som aftalt.
  3byggetilbud
  Thorbjørn
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Alle aftaler overholdt

  Alle aftaler overholdt, både tid, pris og kvalitet. Nydeligt arbejde. Jeg kan godt anbefale STP.
  3byggetilbud
  Torben
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Fuld tilfredshed

  Opgaven er løst til vores
  fulde tilfredshed
  3byggetilbud
  Morten
  via 3byggetilbud

  Har du brug for en elektriker i Allerød ?

  har du brug for en autoriseret og professionel elektriker i Allerød? Så kontakt STP Electric og få et uforpligtende tilbud til dit el-projekt. Fortæl os om dit projekt og dine behov. Så skræddersyer vi et løsningsforslag der passer til dog. Vi hjælper både private og erhvervsdrivende til enhver tid.

  Du er også velkommen til at skrive en mail til info@stpelectric.dk og vi svarer tilbage hurtigst muligt, eller du kan udfylde vores kontaktformular.